Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Kamuflaże w CA

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o nowych kamuflażach, które niebawem wejdą na CA NA ;) ?

00FDG-e9109a5c-f62a-427a-9799-44dd20a71d7c.jpg

00FDG-2a5d1472-ccf8-4d3f-adb5-7643145ab8d4.jpg

00FDG-f1f290bf-58c1-467e-9d1a-fccdc2cd9a1a.jpg

Dla mnie jak nawet spoko.

Opublikowano

Ciekawa inicjatywa NEXON'a, będzie można idealnie dostosować dla danej mapki kamuflaż.

Tylko mam nadzieję, że nie będą te kamuflaże tylko i wyłącznie za NX.

Zapewne na Europie pojawią się tydzień po NA?

Opublikowano

na pewno będzie za nx bo nexon o niczym nie myśli

ale tak ogółem to spoko nawet fajne i się przydadzą

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Super, czegoś takiego mi brakowało w CA^^.

Teraz dopiero będzie campienie z tym na niektórych mapkach, hehe.

Znając Nexona będą one raczej za NX, może chociaż jednego za GP dadzą.

Thx za info, zaraz zrobię update tematu o NA.

Opublikowano

co to jest ta łopata co wystaje z plecaka?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

co to jest ta łopata co wystaje z plecaka?

To tak zwana saperka, żołnierze używają jej m.in. do kopania okopów.

Żeby nie było offtopu, tutaj na pewno będzie ona tylko ozdobą :P.

Hmm, fajnie jakby w związku z tym wprowadzili jakąś nową mapkę/tryb gdzie ten kamuflaż mógłby być przydatny. Na razie najlepsza mapką do tego będzie Dark Forest.

Bywalec
Opublikowano

Za nx na 100%.

Nie widzę potrzeby nowych kamuflaży jeśli nie możemy się położyć na podłożu.

Dotychczasowe kamuflaże są tak zrobione że nie kamuflują.

Np. ze snow camo na snow valley tak samo łatwo cię znaleść jak bez

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

na pewno będzie za nx bo nexon o niczym nie myśli

ale tak ogółem to spoko nawet fajne i się przydadzą

Zawsze jest szansa że dadzą jakiegoś eventa na tydzień z kamuflarzami albo po prostu wsadzą do III daily joba :D Ale tak, to pewnie za nx...

Bywalec
Opublikowano

No wreście cos dla snajperow, na takie cos czekam ;]

No ale co ci z takiego kamuflażu jak żaden kamuflaż nie kamufluje w tej grze.

Są źle dobrane kolorystycznie. Powinni to poprawić

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

No ale co ci z takiego kamuflażu jak żaden kamuflaż nie kamufluje w tej grze.

Są źle dobrane kolorystycznie. Powinni to poprawić

Zgadzam się tu w 100%. Już widzę kozaków na Junku z Arctic kamuflażem ...

Jeden plus, po roku od eventu na wymyślenie broni lub kamuflażu w końcu, to wykorzystują .

9368_gold.png

Opublikowano

Faktycznie, idealnych kamuflaży tutaj nie będzie, tak czy siak będzie widać. Chociaż mam nadal nadzieję, że będzie to za gp a nie nx.

Dodać do tego detectory na które kamuflaże nic nie zrobią i rosnące ilością wh u graczy.

Opublikowano

To nie battlefield żeby kamuflaż się sprawdził będziecie bardziej widoczni a wasza głowa będzie większa..

dlaczego ?

Ponieważ jak zauważyliście im większa czapka tym większa głowa i możliwość trafienia hs a to ubranko powiększy was dwukrotnie..

76561198090890807.png

Opublikowano

To nie battlefield żeby kamuflaż się sprawdził będziecie bardziej widoczni a wasza głowa będzie większa..

dlaczego ?

Ponieważ jak zauważyliście im większa czapka tym większa głowa i możliwość trafienia hs a to ubranko powiększy was dwukrotnie..

+1. Łeb będzie wielkości dyni, którą dostajemy na hallowen. Zgadzam się też z tym, że tutaj kamuflaże są po nic... Na pewno nie sprawdzą się jak w CoDzie, czy BF

9368_gold.png

Opublikowano

Po co te kamuflaże ? Nic nie dają próczy wyglądu szkoda kasy na to... Musieli by wprowadzić inna grafike map żeby kumuflaż działał

Urban camo jest najlepszy ;***

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeśli bd grał np. na ratlu i dobrze ten kamuflaż zrobią będzie na 1 rzut oka ciężej cię zobaczyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...